Ny bostadsaffär för Lund

2017-12-15

Byggnadsfirman Lund AB och Maxab Fastigheter har undertecknat ett köpeavtal som innebär att 232 bostäder och 15 lokaler i 26 fastigheter i Arboga förvärvas av Byggnadsfirman Lund AB i Arboga den 21 dec.

- Fastigheterna är fina och ligger geografiskt nära våra egna fastigheter. Arboga är en attraktiv bostadsort för oss nu och i framtiden. Med fyra kunniga medarbetare från Maxab som följer med vid förvärvet kommer övergången bli smidig och trygg för hyresgästerna säger vice vd Ann-Marie Lund hos Byggnadsfirman Lund.

- Det känns helt rätt med Byggnadsfirman Lund som köpare av våra bostadsfastigheter då de är en långsiktig lokal aktör som stått för mycket av Arbogas bostadsutveckling genom åren. Vi kommer främst att fokusera på kommersiella fastigheter i Arboga och Köping säger Martin Axelsson ägare till Maxab Fastigheter.

Alla hyresgäster i Maxabs fastigheter fick information om ägarbytet under gårdagen.

<< Tillbaka

Välkommen till oss !

 

Vår besöksadress är Herrgårdsgatan 21. >>

Hyresgäst-

information

 

Under vecka 42,

15-19 oktober kommer vi att uppgradera våra fastighet/datassystem och få utbildning på allt nytt. P.g.a detta kommer vi inte att kunna ge er all information som vi brukar. Intresseanmälningar , e-post , serviceanmälningar via vår hemsida kommer ej att fungera under denna tid. Vi ber om ert tålamod. Telefonväxel och fastighetsservice når ni som vanligt.

 

Välkommen med din intresseanmälan

Klicka här >>

Visste du att...

Byggnadsfirman Lund äger, förvaltar och hyr ut mer än
1 500 lägenheter och 200 lokaler.